She sentences in Tamil and English
‘She’ sentences in Tamil with English pronunciation. Here you learn English to Tamil translation of She sentences and play She sentences quiz in Tamil language also play A-Z dictionary quiz. Here you can easily learn daily use common Tamil sentences with the help of pronunciation in English. It helps beginners to learn Tamil language in an easy way. To learn Tamil language, common vocabulary and grammar are the important sections. Common Vocabulary contains common words that we can used in daily life.
She sentences in Tamil and English
The list of 'She' sentences in Tamil language and their pronunciation in English. Here you learn the list of English sentence to Tamil translations.
She accepted his gift | அவள் அவனுடைய பரிசை ஏற்றுக்கொண்டாள் aval avanutaiya paricai errukkontal |
She admired him | அவள் அவனை ரசித்தாள் aval avanai racittal |
She agreed to my idea | அவள் என் யோசனைக்கு ஒப்புக்கொண்டாள் aval en yocanaikku oppukkontal |
She agreed with him | அவள் அவனுடன் உடன்பட்டாள் aval avanutan utanpattal |
She aimed at the target | அவள் இலக்கை குறிவைத்தாள் aval ilakkai kurivaittal |
She almost drowned | அவள் கிட்டத்தட்ட மூழ்கிவிட்டாள் aval kittattatta mulkivittal |
She advised him to read more books | மேலும் புத்தகங்களைப் படிக்கும்படி அவள் அவனுக்கு அறிவுறுத்தினாள் melum puttakankalaip patikkumpati aval avanukku arivuruttinal |
She advised him not to smoke | புகைபிடிக்க வேண்டாம் என்று அறிவுறுத்தினாள் pukaipitikka ventam enru arivuruttinal |
She attacked him | அவள் அவனைத் தாக்கினாள் aval avanait takkinal |
She avoids me | அவள் என்னை தவிர்க்கிறாள் aval ennai tavirkkiral |
She became a nurse | அவள் செவிலியரானாள் aval ceviliyaranal |
She became happy | அவள் மகிழ்ச்சி அடைந்தாள் aval makilcci ataintal |
She began crying | அவள் அழ ஆரம்பித்தாள் aval ala arampittal |
She began to sing | அவள் பாட ஆரம்பித்தாள் aval pata arampittal |
She came last | அவள் கடைசியாக வந்தாள் aval kataiciyaka vantal |
She accepted his gift | அவள் அவனுடைய பரிசை ஏற்றுக்கொண்டாள் aval avanutaiya paricai errukkontal |
She admired him | அவள் அவனை ரசித்தாள் aval avanai racittal |
She agreed to my idea | அவள் என் யோசனைக்கு ஒப்புக்கொண்டாள் aval en yocanaikku oppukkontal |
She agreed with him | அவள் அவனுடன் உடன்பட்டாள் aval avanutan utanpattal |
She aimed at the target | அவள் இலக்கை குறிவைத்தாள் aval ilakkai kurivaittal |
She almost drowned | அவள் கிட்டத்தட்ட மூழ்கிவிட்டாள் aval kittattatta mulkivittal |
She advised him to read more books | மேலும் புத்தகங்களைப் படிக்கும்படி அவள் அவனுக்கு அறிவுறுத்தினாள் melum puttakankalaip patikkumpati aval avanukku arivuruttinal |
She advised him not to smoke | புகைபிடிக்க வேண்டாம் என்று அறிவுறுத்தினாள் pukaipitikka ventam enru arivuruttinal |
She attacked him | அவள் அவனைத் தாக்கினாள் aval avanait takkinal |
She avoids me | அவள் என்னை தவிர்க்கிறாள் aval ennai tavirkkiral |
She became a nurse | அவள் செவிலியரானாள் aval ceviliyaranal |
She became happy | அவள் மகிழ்ச்சி அடைந்தாள் aval makilcci ataintal |
She began crying | அவள் அழ ஆரம்பித்தாள் aval ala arampittal |
She began to sing | அவள் பாட ஆரம்பித்தாள் aval pata arampittal |
She came last | அவள் கடைசியாக வந்தாள் aval kataiciyaka vantal |
She goes to school | அவள் பள்ளிக்கு செல்கிறாள் aval pallikku celkiral |
She got angry | அவள் கோபமடைந்தாள் aval kopamataintal |
She has few friends | அவளுக்கு சில நண்பர்கள் உள்ளனர் avalukku cila nanparkal ullanar |
She is a student | அவள் ஒரு மாணவி aval oru manavi |
She is a teacher | அவள் ஒரு ஆசிரியை aval oru aciriyai |
She is aggressive | அவள் ஆக்ரோஷமானவள் aval akrosamanaval |
She is attractive | அவள் கவர்ச்சிகரமானவள் aval kavarccikaramanaval |
She is beautiful | அவள் அழகாக இருக்கிறாள் aval alakaka irukkiral |
She is crying | அவள் அழுகிறாள் aval alukiral |
She is very busy | அவள் மிகவும் பிஸியாக இருக்கிறாள் aval mikavum pisiyaka irukkiral |
She looks happy | அவள் மகிழ்ச்சியாகத் தெரிகிறாள் aval makilcciyakat terikiral |
She was very busy | அவள் மிகவும் பிஸியாக இருந்தாள் aval mikavum pisiyaka iruntal |
She is happy | அவள் மகிழ்ச்சியாக இருக்கிறாள் aval makilcciyaka irukkiral |
She studies hard | அவள் கடினமாக படிக்கிறாள் aval katinamaka patikkiral |
She was hurt in the accident | அவள் விபத்தில் காயமடைந்தாள் aval vipattil kayamataintal |
She went home | அவள் வீட்டிற்கு சென்றாள் aval vittirku cenral |
‘She’ sentences in other languages (40+)
Top 1000 Tamil words
Here you learn top 1000 Tamil words, that is separated into sections to learn easily (Simple words, Easy words, Medium words, Hard Words, Advanced Words). These words are very important in daily life conversations, basic level words are very helpful for beginners. All words have Tamil meanings with transliteration.
Eat | சாப்பிடு cappitu |
All | அனைத்து anaittu |
New | புதிய putiya |
Snore | குறட்டை kurattai |
Fast | வேகமாக vekamaka |
Help | உதவி utavi |
Pain | வலி vali |
Rain | மழை malai |
Pride | பெருமை perumai |
Sense | உணர்வு unarvu |
Large | பெரிய periya |
Skill | திறமை tiramai |
Panic | பீதி piti |
Thank | நன்றி nanri |
Desire | ஆசை acai |
Woman | பெண் pen |
Hungry | பசி paci |
Tamil Vocabulary
Job
Law
Gems
Time
Food
Bird
Color
Month
Fruit
Ocean
Cloth
Shape
Crime
Planet
Season
Zodiac
Flower
Plants
Number
Quizzes
Tamil Grammar
Fruits Quiz
Animals Quiz
Household Quiz
Stationary Quiz
School Quiz
Occupation Quiz